Nemački Za Početnike – Prvi Koraci

Ucite Nemacki Online - Nemacki za pocetnike

Treba vam nemački !?!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Odlučili ste da se preselite na nemačko govorno područje, jer postoje bolje šanse za rad i život, ili ste već u srednjoj školi odlučili da je studiranje u nemačkoj mnogo bolja opcija…
Danas to i nije neki problem, jer je Nemačka Vlada omogućila da to bez velikih problema ostvarimo. Ali ipak, da li je baš sve tako!?! Ipak postoji jedna velika prepreka, a to je znanje nemačkog jezika, koje nam je preko potrebo da bismo ostvarili svoj san.

SADRŽAJ

Prvi korak
Drugi korak
Treći korak
Četvrti korak
Peti korak

Prvi korak

Morate razbiti taj mit u glavi, da je nemački težak i nesavladiv. To nije tačno. Dobro, jeste težak, ali koji strani jezik sa kojim se susrećete prvi put nije. I zato ako ste se odlučili da učite nemački, krenite i da razmišljate u tom pravcu da vi to možete.

Drugi korak

Analizirajte sami sebe. Kakva ste osoba? Da li ste pričljivi ili ćutlljivi, stidljivi, timski igrač ili pre individualac, ta mala analiza i samoprocena vam može pomoći da odlučite šta je za vas bolje, učenje jezika u grupi, na nekom kursu ili s nastavnikom, što bi se reklo, jedan na jedan.

Treći korak

Ako ste raščistili sa prva dva koraka, treći korak je da nađete dobru školu ili nastavnika. To je danas lako. Zbog velike popularnosti nemačkog, poslednjih godina se otvorilo mnogo privatnih škola, i većina nastavnika nemačkog daje instrukcije, i svi imaju velikog iskustva u tome, tako da koga god izaberete nećete pogrešiti.

Četvrti korak

Ovo je pre savet. Za šta god da se odlučite, bilo kursevi, bilo privatni časovi, jako je važno da pored toga učite i SAMI. Tako ćete brže doći do željenog cilja. Za to su blagodet razni blogovi. Kad ukucate traženi pojam, uvek vam iskoče objašnjenja koja se nalaze na nekom od blogova. Vaše je samo da izaberete onaj koji vam se dopada.

Peti korak

U učenju svakako mnogo pomaže MOTIVACIJA, na vašem putu do cilja biće padova i uspona, i zato se treba naoružati strpljenjem, disciplinom i motivacijom. Kad kog padnete i na rubu ste da odustanete jer je preteško, setite se zašto učite, svakako će vam biti lakše da nastavite.

Kliknite na:
Gramatika Sadržaj

Pišite mi da li vam je ovo bilo korisno.

Do sledećeg puta

Nikolina

Pogledajte još:
Nekoliko saveta kako naučiti nemački
Lista fraza za početnike
Nemačka abeceda
Nemački pravopis
Pozdravi na nemačkom jeziku
Hvala, molim,, izvolite
Freizeitaktiviteten/ Slobodne aktivnosti